Včeraj smo v naše skladišče v BTC-ju prejeli donacijo globalnega podjetja MARS v sodelovanju s podjetjem Mercator, ki bo namenjena socialno ogroženim družinam v okviru našega socialno-humanitarnega programa Eno srce®, ki deluje pod okriljem sklada Pomoč družinam. Donacijo, sestavljeno pretežno iz trajnih prehrambenih izdelkov, bomo razdelili našim članicam po vsej Sloveniji, da bo pomoč dosegla družine, ki jo najbolj potrebujejo.

Amir Bečirović, Igor Kastelic, Stane Kovačič, Breda Krašna, Ambrož Rozman in Andrej Sevšek

Podjetje MARS, ki je eno vodilnih svetovnih podjetij v prehrambeni industriji, s to donacijo nadaljuje svojo zavezo k podpori ranljivih skupin prebivalstva. Trajni prehrambeni izdelki, ki so ključnega pomena za zagotavljanje dolgoročne prehranske varnosti družin, bodo omogočili večjo stabilnost za socialno ogrožene družine, ki se soočajo s finančnimi stiskami.

Amir Bečirović, Igor Kastelic, Stane Kovačič, Breda Krašna, Ambrož Rozman in Andrej Sevšek

Program Eno srce® že vrsto let nudi podporo socialno šibkim družinam, tovrstne donacije pa so nepogrešljive pri uresničevanju našega poslanstva – zagotavljati pomoč tistim, ki jo najbolj potrebujejo. S pomočjo partnerjev, kot je globalno podjetje MARS, prispevamo k izboljšanju življenjskih pogojev številnih družin po Sloveniji.

Hvaležni smo podjetju MARS za nesebično podporo, ki prispeva k boljši prihodnosti in kakovostnejšemu življenju naših družin.